DOWNLOADS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΤΑ  ΟΠΟΙΑ:

 

  1. ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ).
  2. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.
  3. ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ Ή ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ.

  

► OpenOffice

    Eίναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), υπολογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress) και πρόγραμμα σχεδίασης (Draw). Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

    Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα. Το OpenOffice μπορεί να διαβάζει και να γράφει, μεταξύ άλλων, αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Kατεβάστε το OpenOffice.org

 ...για ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο κατεβάστε :  

 

► ClaimWin Free Antivirus

     Το ClamWin είναι μία δωρεάν εφαρμογή Antivirus για Microsoft Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista & 7.

 

Το ClamWin Free Antivirus συνοδεύεται από μία απλή εφαρμογή εγκατάστασης και με διαθέσιμο τον πηγαίο κώδικα. Μπορείτε να το κάνετε λήψη και να το χρησιμοποιήσετε με απολύτως καμία χρέωση.

Τα χαρακτηριστικά του:

•  Υψηλής κλάσης μηχανή σάρωσης ιών και spyware
•  Προγραμματισμένη σάρωση
•  Αυτόματη λήψη βάσης δεδομένων ιών
•  Μεμονωμένος σαρωτής ιών αλλά και με ενσωμάτωση στον Microsoft Windows Explorer
•  Πρόσθετο για το Microsoft Outlook ώστε να απομακρύνει τα μολυσμένα συννημένα αρχεία

 

 

► eReceipts

     Καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα τις αποδείξεις που παίρνετε και γλυτώστε χρόνο και χρήμα στην κατάρτηση καταστάσεων και αποστολή στην εφορία. 

 

  

► Μαζική Εκτύπωση ΑΠΥ

    Απλό πρόγραμμα ιδανικό για διαχείριση μαθητών και μαζική εκτύπωση ΑΠΥ.

 

   

► Έλεγχος ΑΦΜ

    Πρόγραμμα για τον έλεγχο εγκυρότητας ΑΦΜ.  

   

► CAPITAL - Εμπορική Διαχείρηση

    Το Capital είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από πολυδάπανες παρόμοιες εφαρμογές. Αν και το Capital συνοδεύεται με πλήρες εγχειρίδιο χρήσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι τεχνική υποστήριξη παρέχεται επί πληρωμή

  

► LoanInfo - Διαχείρηση Δανείου

    Πρόγραμμα που υπολογίζει το επιτόκιο βάση των ορών της αποπληρωμής ενός δανείου. Με αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο να βρείτε τα επιτόκια που πληρώνετε για καταναλωτικά αγαθά, αυτοκίνητα, ακίνητα κτλ. Είναι χρήσιμο για να μπορείτε να ελέγχετε τους όρους που βάζουν οι δανειστές, έτσι ώστε να γλιτώσετε ίσως τοκογλυφικά επιτόκια. Το πρόγραμμα είναι σε μορφή wizard, υπολογίζει με ακρίβεια το επιτόκιο κάνοντας απλές ερωτήσεις πάνω στο δάνειο. Επίσης σχολιάζει το αποτέλεσμα.

  

► ΔΙΑΣ - Επιχείρηση

    Πελατολόγιο, υπενθυμίσεις, μαζική αποστολή φαξ, ιστορικό συναντήσεων. Προμηθευτές, Γενικές επαφές, Συναλλαγές, Υπόλοιπα πελατών/προμηθευτών, Αναφορές Εσόδων/Εξόδων.  Διαχείριση προϊόντων/υπηρεσιών και υπόλοιπα αποθήκης. Αυτόματες περιοδικές χρεώσεις.

 

► ΠΑΡΑΔΕΣ - Οικιακός Προϋπολογισμός

 Το πρόγραμμα "οι παράδες μου" βοηθά στην διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών. Με αυτό μπορούμε να:

 

- Καταχωρούμε όλα τα έσοδα και έξοδά μας σε ημερήσια βάση
- Να φτιάχνουμε αναλυτικές καταστάσεις με τις εγγραφές
- Nα παρακολουθούμε την πορεία των εσόδων - εξόδων διαχρονικά

 

 
Το πρόγραμμα για τις αναλυτικές και συγκεντρωτικές παρουσιάσεις, χρησιμοποιεί πλήθος πινάκων και γραφημάτων. Τα αποτελέσματα αυτά μπορούμε να τα τυπώσουμε ή να τα εξάγουμε και σε άλλα προγράμματα όπως το Excel. Περιλαμβάνει και on-line βοήθεια.

 

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σημαντικές ειδήσεις

Αποφάσεις - Νόμοι

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας